ГАРМОНІЗАЦІЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА В СФЕРІ ЗАХИСТУ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА ОБ’ЄКТИ НЕРУХОМОСТІ У ДОГОВІРНИХ ЗОБОВ’ЯЗАННЯХ ШЛЯХОМ ПЕРЕВЕДЕННЯ ПРАВ І ОБОВ’ЯЗКІВ ПОКУПЦЯ У РАЗІ ПРОДАЖІ ЧАСТКИ У СПІЛЬНІЙ ЧАСТКОВІЙ ВЛАСНОСТІ З ПРАВОМ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Автор(и)

  • Оксана Богданівна Гнатів

Анотація

ГАРМОНІЗАЦІЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА В СФЕРІ ЗАХИСТУ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА ОБ’ЄКТИ НЕРУХОМОСТІ У ДОГОВІРНИХ ЗОБОВ’ЯЗАННЯХ ШЛЯХОМ ПЕРЕВЕДЕННЯ ПРАВ І ОБОВ’ЯЗКІВ ПОКУПЦЯ У РАЗІ ПРОДАЖІ ЧАСТКИ У СПІЛЬНІЙ ЧАСТКОВІЙ ВЛАСНОСТІ З ПРАВОМ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Біографія автора

Оксана Богданівна Гнатів

кандидат юридичних наук,

 доцент  кафедри

цивільного права і процесу ЗУНУ

Посилання

Дайджест судової практики Верховного Суду щодо захисту права власності. 2021 рік. URL: https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/Presenation_Property_rights.pdf.

Кондратєва Н.М. Договір про порядок володіння та користування майном, що знаходиться в спільній частковій власності./ Н.М. Кондратєва// Держава і право: Збірник наукових праць.Юридичні і політичні науки.Випуск 32.- К.: Ін-т держави і права ім.. Корецького НАН Україн, 2006.- 622 с.

Павлік Л.М. Особливості правового регулювання спільної часткової власності фізичних осіб. Формування механізму реалізації та захисту прав і свобод фізичних осіб в Україні: Збірник матеріалів круглого столу/ за редакцією к.ю.н., доц.. Т.М. Вахонєвої./ Л.М. Павлік. -Чернігів: Видавництво ЧДІПСТП, 2016.- с. 50-52.

Попов О.І. Розгляд цивільних справ палатами Верховного Суду як процесуальний інструмент забезпечення єдності судової практики // Збірн. матер. Всеукр. наукової конференції молодих вчених і студентів «Юридична осінь 2018 року» Х., 2018. – С. 330-333.

Про судову практику в справах про захист права власності та інших речових прав: Постанова Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 07.02.2014 р. - № 5 // http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi.

Романович С.М. Розвиток правового регулювання відносин спільної часткової власності фізичних осіб в Україні. Приватне право і підприємництво.Збірник наукових праць.Вип.8, 2009р./ Редкол.: Крупчан О.Д. та ін..- К.: Науково-дослідний інститут приватного права і підприємництва Академії правових наук України, 2009 - с. 64-67.

Сидоренко М. Загальні і спеціальні наслідки недійсності угод // Право України. – 2012. – № 11. – С. 130–135.

Яворська О.С. Правове регулюваня відносин власності за цивільним законодавством України: Навчальний посібник./ О.С. Яворська - К.: Атіка, 2008. – 256 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-12-20