ОСОБЛИВОСТІ ЦИВІЛЬНОГО ПОЗОВУ ЯК СПОСОБУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ МАЙНОВИХ ТА НЕМАЙНОВИХ ПРАВ ПОТЕРПІЛОГО В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

Автор(и)

  • Андрій Масник Західноукраїнський національний університет

Анотація

ОСОБЛИВОСТІ ЦИВІЛЬНОГО ПОЗОВУ ЯК СПОСОБУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ МАЙНОВИХ ТА НЕМАЙНОВИХ ПРАВ ПОТЕРПІЛОГО В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

Посилання

Хайдаров А.А., Виноградов А.С. Проблеми процесуальної діяльності суду (судді) і сторін при розгляді цивільного позову в ході судового слідства у кримінальних справах // Журнал правових і економічних досліджень. 2012. № 4. С. 64-67.

Рябова А.В. Інститут цивільного позову в кримінальному судочинстві // Актуальні проблеми судової, правоохоронної, правозахисної, кримінально-процесуальної діяльності та національної безпеки: зб. тр. конференції. Маріуполь, 2016. С. 207.

Ашкатова К.В. Кримінально-процесуальні можливості відновлення порушеного майнового права потерпілого: автореф. дис ... канд. юрид. наук. Житомир, 2014. С. 23.

Галімова А.Х. Проблеми застосування інституту відповідальності за шкоду, завдану незаконними діями органів дізнання і попереднього слідства // Наука, техніка і освіту. 2014. № 6. С. 70.

Бозров В. Цивільний позов в кримінальному процесі недоречний // Відомості Верховної Ради.2001. № 5. С. 30.

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-10-23